Segon torneig de futbol base José Luis Gayà

En un ambient festiu, s'ha jugat la fase de lligueta al matí, i les finals, de vesprada.

En un ambient festiu, s'ha jugat la fase de lligueta al matí, i les finals, de vesprada
En un ambient festiu, s'ha jugat la fase de lligueta al matí, i les finals, de vesprada

Al Poliesportiu Municipal de Pedreguer s'ha celebrat el II Torneig de Futbol Base José Luis Gayà. En la competició han participat sis equips de la categoria benjamí (2009) i sis d'alevins (2007) de primer any. Els equips participants en les dues categories, han sigut el València CF, el Vila-real CF, el Llevant UE, l’Elx CF, el Benidorm CF i l'equip local, l’EMF Pedreguer, que s'ha reforçat amb alevins de segon any per a anivellar els enfrontaments.

El torneig l’ha organitzat l’Escola Municipal de Futbol i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer. Té el suport i la col­·laboració de nombroses entitats locals, com també de personal professional del món del futbol per a realitzar una competició de màxim nivell com l'Acadèmia Gayà o la Penya Valencianista José Luis Gayà de la localitat.

A més de tindre el futbol com a nexe d’unió entre les diferents escoles, durant la jornada els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir de diferents activitats alternatives per a aconseguir un dia fantàstic de convivència i diversió.

Gayà i el Director General d'Esports Han repartit els premis.

També et pot interessar

stats