Sebastián Mora, subcampió del món de puntuació

El de Vila-real va aconseguir la seua quarta medalla en uns mundials de ciclisme en pista.

02 de març 2019 - 13:15

Sebastià Mora ha aconseguit una nova medalla mundialista després de guanyar la plata en la prova de puntuació del mundial de ciclisme en pista que està disputant-se a la localitat polonesa de Pruszkow. El ciclista de Vila-real només va ser superat pel neerlandés Jan van Ship, que es va mostrar més ràpid en els esprints i s'imposà al de la Plana per 28 punts. Mora encapçalà la prova en diversos girs de la carrera però va ser a falta de 30 voltes quan començaren a establir-se les diferències. Van Ship marcà de prop el rival i imposà un ritme superior en el pas per meta.

La de Mora, és la primera medalla de l'equip espanyol a Polònia. Diumenge, fent parella amb el català Albert Torres, el castellonenc lluitarà per la medalla d'or en la modalitat americana. Mora va ser campió del món d'escratx, i bronze en cursa a l'americana en 2016 a Londres i plata a Apeldoorn (Holanda) l'any passat.