Sebastián Mora Fitxa pel Movistar Team

El ciclista de Vila-real competirà en proves de carretera amb l'objectiu de disputar els jocs olímpics de Tòquio 2020.

Sebastián Mora completa un gran 2019

Sebastián Mora correrà la pròxima temporada al Movistar Team per a competir en carretera. El fitxatge suposa la culminació d'un gran any sobre pista, on ha guanyat una medalla d'or en el Campionat d'Europa i una medalla d'argent en el Mundial. En carretera ha competit en proves com la Volta a la Comunitat i la Volta a Catalunya, entre altres, amb el Caja Rural-Seguros RGA. La seua incorporació a l'equip navarrés és un gran al·licient per a aconseguir el seu gran objectiu per al 2020: poder disputar els Jocs Olímpics de Tòquio.

Mora, en declaracions per a À Punt Mèdia, afirma: "Poder disputar proves en carretera és molt important per al meu objectiu, perquè la preparació en carretera és per a nosaltres el 75 o el 80% del nostre treball i poder disputar proves de carretera amb un equip professional és fonamental i necessitem aquest sobreesforç que suposa estar en un equip professional o en carreres d'alt nivell".

Per a Sebastián Mora, la classificació definitiva per a poder disputar els Jocs Olímpics podria arribar en el Mundial de pista que tindrà lloc a Berlin al final de febrer. El ciclista ja va estar a Londres 2012, on va quedar sisé en la prova de persecució per equips.