Sebastián Mora, doble campió d'Europa

El ciclista de Vila-real ha guanyat l'or en les modalitats de puntuació i de carrera a l’americana a Plovdiv, Bulgària.

Sebastián Mora, en el podi amb la medalla d'or en puntuació
Sebastián Mora, en el podi amb la medalla d'or en puntuació / Dario Belingheri (BettiniPhoto)

Sebastián Mora s'ha proclamat doble campió europeu en el Campionant d'Europa de Ciclisme en Pista que s’ha disputat a Plovdiv, Bulgària. El ciclista de Vila-real ha guanyat l'or en les modalitats de puntuació, en solitari, i de carrera a l’americana, juntament amb el balear Albert Torres.

Mora ha aconseguit la primera de les dues medalles d'or en la modalitat de puntuació. El ciclista del Movistar Team s'ha imposat amb autoritat després d'una carrera en què va saber situar-se en el lloc adequat en els moments clau, i en què va sumar punts en els esprints des de l'inici. La victòria es va consolidar a partir de la meitat de la prova, amb dos triomfs dels cinc que va obtindre en els passos puntuables, que li van suposar 51 punts.

El segon títol ha sigut en la modalitat de carrera a l’americana, en què competia amb el menorquí Albert Torres. La parella espanyola ha eixit des del principi a pel títol i s'ha coronat campiona d'Europa per tercera vegada, amb 53 punts, seguida de Portugal (43) i d'Itàlia (33). Els espanyols han deixat clares les seues intencions des de l’inici de la prova, i han guanyat el primer esprint. També s'han imposat en sis dels dènou esprints intermedis.

Amb aquestes dues victòries, Mora ha aconseguit ja sis títols continentals: dos en la modalitat de carrera escratx, tres en carrera americana i un en puntuació.

També et pot interessar

stats