Sebas Mora renova una temporada més amb Movistar

El corredor de Vila-real serà olímpic amb l’esquadra de Telefònica que aposta pel doble campió d’Europa

Sebastià Mora renova amb Movistar on estarà fins a la fi de 2021
Sebastià Mora renova amb Movistar on estarà fins a la fi de 2021 / BettiniPhoto

Sebastià Mora (Vila-real, 1988) s’assegura un camí segur cap a Tòquio amb l’equip Movistar, que l’ha renovat per una temporada més, fins a la fi del 2021, segons ha comunicat hui el mateix corredor. Sebas, que es va penjar el passat cap de setmana dos medalles d’or en els campionats d’Europa celebrats a Bulgària (persecució i madison), veu ací premiat el seu rendiment, i consolida el seu compromís amb l’equip dirigit per Eusebio Enzué, que ja ha apostat enguany per dos dels millors pistards espanyols, juntament amb el mallorquí Albert Torres, també medalla d’or en la prova de carrera a l’americana (madison).

Mora i Torres són una de les apostes més importants del ciclisme espanyol en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio, que havien d’haver-se disputat l’estiu passat i que, a causa de la pandèmia, van ser ajornats. En principi i si la Covid-19 ho permet, la cita olímpica es disputarà l’estiu que ve, i Sebas Mora i Albert Torres, que formen un equip amb un gran palmarés i que tenen fins i tot un perfil social amb el nom @GoTorresGoMora, seran la gran basa del ciclisme en pista espanyol.

Mora arribà a Movistar esta temporada que acaba de concloure, procedent del Cajarural, en la seua primera incorporació a un equip ProTour, fet que li permetia participar en alguna de les millors proves de ciclisme en ruta del món, sempre com a part de preparació de la seua especialitat, la pista i els jocs olímpics. El ciclista vila-realenc ha participat en proves ProTour com Flandes, Polònia, Plouay o Gante-Wevelgem, i algunes altres com La Vuelta a Andalusía-Ruta del Sol, la Vuelta a San Juan (Argentina) o el Tour de la Provença.

També et pot interessar

stats