Sara Sorribes jugarà la primera final en el circuit WTA

La tenista de la Vall d'Uixó lluitarà pel títol a Guadalajara (Mèxic) contra la canadenca Eugénie Bouchard després de superar en les semifinals la txeca Marie Bouzková per 6-3 i 7-6.

Sara Sorribes, en una acció del partit
Sara Sorribes, en una acció del partit / WTA Tenis

Sara Sorribes s’ha classificat per a la primera final en la màxima categoria del circuit femení de tenis. Ara, la jugadora de la Vall d’Uixó lluitarà pel primer títol de la seua carrera en el torneig de Guadalajara (Mèxic) contra la canadenca Eugénie Bouchard.

Sorribes, número 71 del món i quarta cap de sèrie del torneig, ha superat en les semifinals la txeca Marie Bouzková, segona favorita, per 6-3 i 7-6 (3) en més de dues hores de partit. La tenista de la Vall d’Uixó només ha necessitat un trencament de servei per a endur-se el primer set, ja que ha mantingut el seu. El segon ha sigut més igualat i Sorribes ha hagut de salvar fins a tres pilotes de set per a forçar el tie-break, en què s’ha mostrat més resolutiva que la seua rival.

La tenista vallera ha explicat que ha sigut un partit difícil i emotiu perquè es coneixen molt bé, ja que Bouzková és una de les seues millors amigues en el circuit. “Estic molt contenta amb la manera en què he aconseguit gestionar les emocions, i pel tenis que he desplegat en la pista", ha manifestat. “Veurem què passa, però estic feliç d'estar en la final, i segur que la gaudiré", ha conclòs.

En la final l’espera Eugénie Bouchard, finalista de Wimbledon el 2014, i que va arribar a ser número cinc del món. La canadenca està recuperant a poc a poc la forma després d’una dinàmica negativa de resultats, i disputarà la setena final d'un torneig WTA de la seua carrera, i primera des d’Istanbul, el 2020, en què va perdre contra la romanesa Patricia Maria Tig.

També et pot interessar

stats