Sara Sorribes s’acomiada de l’Obert de Madrid en la primera ronda

La tenista de la Vall d’Uixó ha plantat clara a la tercera favorita del torneig, la romanesa Simona Halep, però ha acabat cedint per 6-0 i 7-5

Sara Sorribes, durant el partit contra Simona Halep
Sara Sorribes, durant el partit contra Simona Halep / Rodrigo Jiménez (Efe)

El camí de Sara Sorribes en l’Obert de Madrid ha sigut curt. La tenista de la Vall d’Uixó ha caigut en la primera ronda del torneig després de perdre contra la tercera cap de sèrie, la romanesa Simona Halep, per 6-0 i 7-5.

Sorribes arribava al torneig convidada pels organitzadors, en el millor moment de la seua carrera, ja que ocupa el lloc 46 en el rànquing mundial, la millor classificació fins ara. Però la tenista de la Vall d’Uixó no ha oferit la millor versió i, tot i que ha plantat cara a Halep, guanyadora del torneig el 2016 i 2017, ha acabat claudicant.

La jove jugadora ha acusat els nervis de l'estrena a Madrid i el primer set ha sigut un passeig per a la romanesa (6-0). En el segon, Sorribes ha millorat i ha sigut capaç de remuntar un 5-2 en contra, però ha acabat cedint per 7-5.

La tenista de la Vall d’Uixó ha admés la superioritat de Halep i espera que el partit li servisca per a millorar en el futur. "No pots pensar que estàs bé perquè al final arriben jugadores millors que et posen al teu lloc; has de tindre sempre els peus a terra perquè el nivell és alt i hi ha jugadores molt bones", ha assegurat.

També et pot interessar

stats