Sara Sorribes i Roberto Bautista s'acomiaden del Canadà en quarts de final

Karolina Pliskova i Reilly Opelka no els han donat opcions i els han guanyat per 2 sets a 0

Sara Sorribes es lamenta després d'una errada
Sara Sorribes es lamenta després d'una errada / Andre Pichette (Efe)

L'aventura de Sara Sorribes i Roberto Bautista al Canadà ha acabat en la ronda dels quarts de final. La tenista de la Vall d'Uixó s'ha acomiadat del torneig de Mont-real en perdre contra la txeca Karolina Pliskova, mentre que el de Benlloc ha perdut contra el nord-americà Reilly Opelka a Toronto.

Sara Sorribes no ha pogut arribar a les primeres semifinals d'un torneig WTA 1000, però dilluns entrarà entre les millors 45 tenistes del món per primera vegada en la seua carrera. La de la Vall d'Uixó ha començat bé i ha aconseguit el primer trencament de servei del partit, però Pliskova ha reaccionat fins a empatar el duel a quatre. A partir d'aquest moment, la finalista de Wimbledon no ha donat opció a la valenciana i s'ha endut els deu jocs següents de manera consecutiva per a guanyar per 6-4 i 6-0.

El tenista de Benlloc ha perdut una gran oportunitat de tornar a unes semifinals d'un Masters 1000 i ha caigut en només dos sets contra l'estatunidenc Reilly Opelka (6-3 i 7-6). Bautista no ha donat la millor versió i s'ha vist superat pel rival, que ha desplegat un millor tenis.

També et pot interessar

stats