Sara Sorribes juga una final perfecta i guanya la Lliga MAPFRE

La jugadora de la Vall d'Uixó no ha perdut cap dels quatre partits que ha jugat en este torneig preparatori.

Sara Sorribes, recull el guardó del torneig
Sara Sorribes, recull el guardó del torneig / @RFET

Sara Sorribes, 83a del rànquing WTA, ha guanyat la Lliga Mapfre després d'imposar-se en la final a Amanda Carreras, 334a del món, per 6-0 i 6-0. D'aquesta manera, Sorribes ha completat un torneig perfecte, en què ha comptat tots els partits per victòries: Irene Burillo 6-3 i 6-4; Eva Guerrero 4-6, 6-0 i 6,2 i Lara Arruabarrena en la semifinal 6-3, 6-7 i 6-2.

"He fet un grandíssim partit. Estic molt contenta de com ha anat el torneig i tinc moltes ganes de seguir millorant", ha explicat durant la cerimònia final.

La Lliga Mapfre és una competició organitzada per la Reial Federació Espanyola de Tenis amb l'objectiu que els i les tenistes puguen preparar la seua tornada al circuit internacional, després de la parada motivada per la Covid-19.

Sorribes era la primera favorita del torneig, disputat al Club Tennis d’Aro i ha confirmat aquesta condició, jugant a un gran nivell i deixant sense opcions la seua rival en la final, que abans havia eliminat en semifinals la segona candidata, Aliona Bolsova. La setmana que ve la Lliga Mapfre tindrà com a seu el Club de Tenis Castelló.

També et pot interessar

stats