Sara Sorribes accedeix a les primeres semifinals de la temporada

Pedro Martínez Portero ha caigut en els quarts de final de l'Obert de Gstaad, a Suïssa

Sara Sorribes celebra el triomf
Sara Sorribes celebra el triomf / Twitter: @LadiesOpenPA

Sara Sorribes s'ha classificat per a les semifinals de l'Obert de Palermo (Itàlia) després de véncer l'hongaresa Anna Bondár en dos sets (2-6 i 3-6) en la ronda de quarts. La tenista de la Vall d'Uixó s'enfrontarà ara a la vencedora del duel entre la romanesa Irina-Camelia Begu i la francesa Diane Parry. Aquesta és la primera vegada de la temporada que Sorribes arriba a la penúltima ronda d'un torneig.

Pedro Martínez Portero no ha tingut la mateixa sort en l'Obert de Gstaad (Suïssa) i s'ha acomiadat del torneig en els quarts de final. L'alzirenc, que ha guanyat el primer set i dominava 5-1 en el tie-break del segon, ha acabat cedint contra el cap de sèrie número 2, l'italià Matteo Berrettini, en tres sets (6-3, 6-7 i 1-6).

En l'Obert d'Hamburg, a Alemanya, Carlos Alcaraz no ha tingut pietat pel rus Karen Khatxànov i ja espera rival en les semifinals. El deixeble de Juan Carlos Ferrero l'ha vençut en dos sets (6-0 i 6-2) en poc més d'una hora de joc. L'altre espanyol viu en el torneig, el malagueny Alejandro Davidovich, ha caigut en els quarts de final contra l'italià Lorenzo Musetti (4-6 i 3-6).

També et pot interessar

stats