Sara Sorribes guanya Jabeur i ja està en quarts de Miami

La tenista de la Vall d'Uixó s'ha desfet de la tunisiana en tres sets.

Sara Sorribes es classifica per als quarts de final de l'Obert de Miami en tres sets
Sara Sorribes es classifica per als quarts de final de l'Obert de Miami en tres sets / Rhona Wise (Efe)

La tenista de la Vall d'Uixó, Sara Sorribes, ha aconseguit classificar-se per als quarts de final de l'Obert de Miami, després de derrotar en tres sets la tunisiana Ons Jabeur, per 6-4, 0-6 i 6-1.

Sorribes va començar el partit dubitativa i ja en el primer joc va perdre el servei. No obstant això es va refer ràpidament i va aconseguir dos breaks consecutius que, a la fi, foren definitius.

En el segon parcial, la vallera s'ha vist totalment sobrepassada per Jabeur, que no li ha donat opció i ha acabat certificant un set en blanc.

Però en l'últim i definitiu, Sorribes s'ha llevat tota la pressió de damunt i, amb tres jocs consecutius, s'ha avançat en el marcador i ha deixat l'africana pràcticament sense opcions de poder reenganxar-se al partit.

D'aquesta forma, Sara Sorribes es queda com l'única espanyola en el torneig després que, la seua pròxima rival, la canadenca Bianca Andreescu, haja derrotat Garbiñe Muguruza.

En el quadre masculí, Roberto Bautista jugarà aquest dimarts contra John Isner, campió de l'any 2018, per un lloc entre els huit millors del torneig.

També et pot interessar

stats