Sara Sorribes formarà part de l'equip espanyol a Marbella

La capitana Anabel Medina ha fet pública la convocatòria de la prèvia de la Billie Jean King Cup

12522 Foto.1679043573
L'equip estarà liderat per Núria Párrizas, 88a de la WTA, i el completaran Sorribes, Rebeka Masarova, la debutant Marina Bassols i Aliona Bolsova / RFET

La tenista Sara Sorribes, de la Vall d'Uixó, formarà part de l'equip espanyol que s'enfrontarà a Mèxic, a Marbella (Màlaga), l'eliminatòria prèvia de la Copa Billie Jean King.

La capitana espanyola, la també valenciana Anabel Medina, ha anunciat aquest divendres la convocatòria i ha recordat que fa tres anys que no juguen a casa, per la qual cosa els fa "especial il·lusió" fer-ho a Marbella i ha demanat el suport del públic.

Sara Sorribes (número 96 del món) "ha passat una època complicada, però torna a l'equip i és una jugadora que ha fet grandíssims partits i sempre representa l'equip amb moltíssima gana i moltíssima il·lusió", ha afegit la capitana.

L'eliminatòria es jugarà en el Club de Tenis Puente Romano els dies 14 i 15 d'abril i l'equip guanyador accedirà a la fase final de la competició.

Ni Paula Badosa (22), ni Garbiñe Muguruza (129) estaran aquesta vegada amb l'equip espanyol, que l'any passat va disputar les finals de la Copa i va caure en la fase de grups.

També et pot interessar

stats