Sara Sorribes, campiona en dobles del WTA 1000 de Pequín

La tenista de la Vall d'Uixó, juntament amb la txeca Marie Bouzková, han derrotat en la final Hao-Ching Chan i Giuliana Olmos per 3-6, 6-0 i 10-4

Sorribes i Bouzkova, durant la final
Sorribes i Bouzková, durant la final / Twitter: @ChinaOpen

Sara Sorribes ha aconseguit a Pequín el seu primer títol en un torneig WTA 1000. La tenista de la Vall d'Uixó, juntament amb la txeca Marie Bouzková, s'ha proclamat campiona de l'Obert de la Xina en la categoria de dobles després de derrotar en la final la taiwanesa Hao-Ching Chan i la mexicana Giuliana Olmos per 3-6, 6-0 i 10-4.

La txeca i l'espanyola s'han refet de la derrota en el primer set i han endossat un 6-0 en el segon a les seues rivals, per a acabar imposant-se en el súper tie-break. Aquest és el segon títol que guanyen juntes, després del que van aconseguir a Istambul l'any passat, sobre terra batuda.

Aquest és el quart títol en dobles per a Sara Sorribes, que se suma al de Monterrery el 2018, amb la britànica Naomi Broady, i al del 2019 a Rabat, amb la també espanyola María José Martínez. En total, suma sis títols, ja que també compta amb dos tornejos individuals: Guadalajara, a Mèxic, el 2021, i Cleveland, aquest mateix estiu. L'últim ha arribat en un dia especial per a la vallera, ja que hui fa 27 anys.

També et pot interessar

stats