Sandra Alonso trenca la maledicció espanyola en la Volta Comunitat Valenciana Fèmines

La ciclista torrevellenca ha obtingut la primera victòria valenciana i espanyola en les cinc edicions de la carrera, en un final que s'ha hagut de decidir per photo-finish

Segona etapa de la Volta

Sandra Alonso ha trencat la maledicció i ha aconseguit la primera victòria valenciana i espanyola en una etapa en les cinc edicions de la Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines que s'han disputat fins ara. La ciclista de Torrevella ha guanyat la segona etapa amb suspens: s'ha imposat a Sheyla Gutiérrez, segona, per escassos centímetres en un final que que s'ha decidit per photo-finish.

En la meta, Alonso ha sabut trobar el lloc i la punta de velocitat per a tindre el seu primer triomf en una carrera internacional, i la primera victòria del Bizkaia-Durango, el seu equip, en aquesta temporada. La torrevellenca continua com a primera valenciana en la general.  

La segona etapa de la Setmana Ciclista Valenciana, de 130 quilòmetres, que ha transcorregut entre Castelló i Vila-real, ha tingut com a gran protagonista la nord-americana Doebel-Hickok. Aquesta corredora ha rodat pràticament tota l'etapa en solitari, però l'han agafada a poc més de cinc quilòmetres de la meta, gràcies al treball de l'equip Movistar.

Amb aquest resultat, a falta de dos dies per a la conclusió de la Volta, la general està comandada per la gran favorita, la campiona d'Europa Annemiek van Vleuten, que va guanyar la primera etapa. La segueixen Mavi García i Katrine Aalerud.

Aquest dissabte tindrà lloc la tercera etapa, de 120 quilòmetres, entre Sagunt i València. El desenllaç de l'etapa es podrà seguir en el web d'À Punt a partir de les 14:45 hores.

Perfil de la tercera etapa
Perfil de la tercera etapa / À Punt Esports

També et pot interessar

stats