Sainz segon, augmenta sis minuts més la diferència amb Loeb

El pilot madrileny ja està a quasi 25 minuts del francés

El madrileny Carlos Sainz en una etapa del Dakar
El madrileny Carlos Sainz en una etapa del Dakar / Gerard Laurenssen

Bona jornada per al pilot madrileny Carlos Sainz, que veu més a prop la victòria en el Dakar. Sainz ha finalitzat en la segona posició la huitena etapa de la prova, només per darrere de Chicherit, i ha aconseguit augmentar en sis minuts la distància sobre el seu rival directe, el francés Sebastian Loeb.

Loeb, que ha liderat la carrera bona part de la jornada, ha cedit en la part final perdent temps en pro d'un més que regular Sainz que, sense cometre errades, ha arribat a meta sabent que ho té tot a la mà.

Quatre etapes resten del Dakar. La novena etapa, entre Hàïl i Al-Ula, amb una especial de 417 quilòmetres, començarà ràpida, però es complicarà amb un recorregut sobre altiplans rocosos que suposaran un repte per a la capacitat de navegació dels pilots i copilots.

Mor el pilot Carles Falcón

El motorista català Carles Falcón ha mort aquest dilluns a conseqüència de les ferides patides diumenge passat dia 7 en caure's en la segona etapa del Dakar, una caiguda per la qual va haver de ser reanimat pels serveis mèdics de la prova després de perdre el pols.

També et pot interessar

stats