S'acaba el somni per a Roberto Bautista

El de Benlloc cau en semifinals de Wimbledon davant del campió actual

Bautista durant el partit
Bautista durant el partit
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
12 de juliol 2019 - 19:56

Roberto Bautista no ha pogut continuar fent història i no jugarà la final de Wimbledon, la que també hauria sigut la seua primera final en un dels Grand Slams. El de Benlloc, que havia guanyat en els dos enfrontaments d'enguany contra Djokovic, a Doha i Miami, ha intentar fer bona la dita De no n'hi ha dos sense tres però no ha pogut superar el defensor del títol. El serbi va camí de sumar el quart gran dels cinc últims disputats.

A l'herba de la pista central de l'All England Djokovic ha eixit amb més convicció i, igual com va passar en els dos cara a cara anteriors, s'ha adjudicat el primer set sense problemes, 6 a 2. Tocava reaccionar i, com si es tractara d'una repetició, Bautista s'ha refet per a sumar el segon, amb 11 colps guanyadors per 8 del serbi. 4 a 6 i de nou, empat en el marcador, que tornava a desfer el balcànic, imposant-se en el tercer per 6 a 3. En el quart set el tenista castellonenc no ha donat una bola per perduda. De fet ha alçat quatre boles de partit. Però a la fi s'ha imposat la veterania i Djokovic s'ha fet en la mànega per 6 a 2 i amb el partit després de quasi tres hores.

Bautista ha fet història

A pesar de quedar-se en portes de la final de Wimbledon, hauria sigut el tercer espanyol a disputar-la i el primer valencià, Roberto Bautista, ha demostrat que està en el millor moment de joc de la seua carrera. Per primera vegada ha disputat la semifinal d'un Grand Slam i ha plantat cara el tetracampió del torneig. Pel camí ha deixat Gojowczyk, Darcis, Khatxànov, Paire i Pella, i fins a les semifinals només havia cedit un set. Djokovic li ha impedit continuar somiant però, almenys, no retardarà més el comiat de fadrí, que espera ara al tenista de Benlloc.

També et pot interessar

stats