S'acaba el somni europeu de l'Elx

L'equip de Joaquín Rocamora ha perdut per 22-18 contra l'Atlético Guardés en la tornada de les semifinals de l'EHF European Cup

Oppedal, en una acció d'atac
Oppedal, en una acció d'atac / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha posat punt final a l'aventura europea en caure per 22-18 a A Sangriña contra l'Atlético Guardés. L'equip franjaverd necessitava guanyar per més d'un gol per a accedir a la final de l'EHF European Cup, però s'ha topat amb una inspiradíssima Marisol Carratú a la porteria, que ha desesperat les il·licitanes amb parades de tots els colors.

L'equip gallec ha portat la iniciativa des del xiulit inicial, però l'Elx s'ha refet gràcies al treball defensiu i ha aconseguit empatar a quatre tot i errar dos llançaments des dels set metres. Les defenses s'han imposat clarament als atacs en un duel en què el marcador a penes canviava, però un moment d'inspiració ha permés a les locals agafar una renda de dos gols (11-9), que les de Joaquín Rocamora han pogut reduir a només un amb un gol sobre la botzina de Van Zijl (11-10).

En la represa, les il·licitanes no han trobat solucions en atac per a trencar la defensa 6-0 de l'Atlético Guardés, que, a més, ha tingut en Marisol Carratú un autèntic mur infranquejable. L'equip de Joaquín Rocamora no s'ha rendit i ho ha intentat atacant amb la porteria buida, però la tàctica tampoc ha funcionat. La renda de les gallegues ha crescut fins als tres gols, i això encara ha fet arriscar més les visitants. La falta d'encert cara a porteria ha sigut una llosa massa gran per a poder donar-li la volta a una eliminatòria que ja venia costera amunt de terres il·licitanes.

També et pot interessar

stats