El Rugbi Túria competirà en la Copa de la Reina de Rugbi 7

El segon equip també es juga aquest cap de setmana l’ascens a la primera territorial

El Rugbi Túria competirà en la Copa de la Reina de Rugbi 7

Les jugadores del Rugbi Túria de València disputen aquest cap de setmana la Copa de la Reina de rugbi 7 a la Corunya. Les valencianes competiran en el Grup A, juntament amb el CR Majadahonda, CR Sant Cugat i l’Avia Eibar. Huit equips més hi competiran enquadrats en els grups B i C, i diumenge es jugaran els encreuaments depenent dels punts obtinguts en la classificació per grups i el campionat finalitzarà amb la segona fase el cap de setmana que ve a Sant Cugat.

El Rugbi Túria participa en aquesta competició gràcies a la plaça que ha mantingut el Rugbi València (un dels clubs que formen el Túria juntament amb el Tatami) durant els últims tres anys en l'elit del rugbi 7 femení.

El conjunt valencià fa setmanes que prepara el repte amb entrenaments especialitzats en la categoria olímpica dirigits per les internacionals María Ribera i Ana Mª Aigneren, juntament amb Eva Martínez. A més, per a motivar-se, reforçar les habilitats que es treballen i posar-se a prova, han comptat amb el suport de les jugadores de les Abelles i el Cau durant tres setmanes.

D’altra banda, aquest cap de semana el segon equip es juga l’ascens a la primera territorial contra el Cuder, després de classificar-se com a primeres de grup en la fase prèvia.

També et pot interessar

stats