Rublev deixa Roberto Bautista sense final a Halle

Carlos Alcaraz sí que jugarà la final de Queen's contra l'australià Alex de Miñaur

Bautista, durant el partit
Bautista, durant el partit / Edith Geuppert (Reuters)

L'aventura de Roberto Bautista a Halle (Alemanya) ha acabat en les semifinals. Andrey Rublev l'ha derrotat en dos sets (3-6 i 4-6), en un partit molt exigent que s'ha decidit per xicotets detalls i en què el de Benlloc ha tornat a mostar un gran nivell de joc.

El duel ha començat amb pilotes de trencament de servei per al rus, però Bautista s'ha refet per a guanyar el primer joc. Tanmateix, Rublev ha aconseguit el break en el següent i ha mantingut el seu servei per a endur-se el primer set.

El valencià ha començat el segon parcial amb un break i s'ha avançat 2-0, però el rus ha reaccionat i ha encadenat tres jocs seguits. En el nové joc del set i amb 4-4, Bautista ha disposat de dues pilotes de trencament de servei, però no les ha aprofitades. En el desé, ha sigut Rublev qui ha tingut tres opcions de break. El de Benlloc n'ha salvat les dues primeres, però la tercera ha sigut la bona per al rus, que se n'ha eixit amb la seua.

Alcaraz jugarà la final de Queen's

La cara ha sigut per a Carlos Alcaraz, que sí que s'ha classificat per a la final del torneig de Queen's, a Londres. El tenista murcià no ha donat opció al nord-americà Sebastian Korda, al qual s'ha imposat per dos sets a zero (6-3 i 6-4).

El deixeble de Juan Carlos Ferrero buscarà aquest diumenge el cinqué títol de l'any i el primer sobre herba en la seua carrera. El rival en la final serà l'australià Alex de Miñaur.

També et pot interessar

stats