Rubén Ruzafa guanya el bronze en el Mundial de triatló cros

El triatleta valencià continua augmentant el seu palmarés en l'especialitat, en què ha aconseguit quatre títols mundials i un subcampionat

Ruben Ruzafa, durant la prova
Ruben Ruzafa, durant la prova / Ben Lumley (World Triathlon)

El triatleta valencià Rubén Ruzafa s'ha penjat la medalla de bronze en el Mundial de triatló cros –també conegut com a triatló de muntanya–, que s'ha disputat al Centre Internacional d'Innovació Esportiva El Anillo (Càceres). Els 36 particpants han hagut d'afrontar 1.000 metres de natació, 21 quilòmetres de bicicleta de muntanya i 6 quilòmetres de carrera a peu.

Amb aquesta medalla, Ruzafa continua augmentant el seu palmarés en l'especialitat, en què el triatleta valencià ha aconseguit quatre títols mundials i un subcampionat.

El francès Arthur Serrières ha conquistat el seu primer títol mundial en imposar-se al seu compatriota i campió defensor, Arthur Forissier, gràcies a la prova de bicicleta, que li ha permés remuntar un mal tram de natació. Ruzafa ha passat la meta a només 13 segons del guanyador.

En la prova elit femenina, la victòria ha sigut per a la suïssa Loanne Duvoisin, campiona del món sub-23 el 2019, que s'ha imposat a la italiana Sandra Mairhofer i a la txeca Aneta Grabmullerova.

També et pot interessar

stats