Rossi, protagonista del cartell del GP de Xest l'any del seu comiat

Coincidint amb la celebració del GP també s'estrenarà un documental sobre el Bressol de Campions

Es presenta el cartell del GP de Xest
Es presenta el cartell del GP de Xest

Aquest dilluns s'ha presentat al circuit Ricardo Tormo de Xest el cartell i el programa d'actes del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana que es disputarà del 12 al 14 de novembre.

Un any més, aquesta serà l'última prova del Mundial i decisiva per a determinar la classificació final. A més, aquest Gran Premi serà el primer a Espanya que podrà disposar del 100% de l'aforament, permés després de la pandèmia.

Enguany el protagonista del cartell és Valentino Rossi, la llegenda del motociclisme que s'acomiadarà després de 25 participacions en el circuit valencià.

Però a més del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, en l'acte també s'ha presentat un documental sobre el Bressol de Campions. Un projecte, que ha comptat amb la col·laboració d'À Punt Mèdia i el seu arxiu audiovisual, i que s'emetrà en l'espai La finestra esportiva el pròxim 7 de novembre sobre el treball d'aquesta escola de motociclisme que forma pilots joves perquè puguen fer el salt a l'elit.

De fet, algunes d'aquestes promeses són ara professionals del motociclisme. Arón Canet, Jaume Masià o Joan Mir són alguns dels exemples.

També et pot interessar

stats