Roberto Bautista torna a agranar en l'ATP Cup d'Austràlia (6-1 6-2)

El castellonenc s'ha desfet de l'uruguaià Franco Roncadelli en menys d'una hora

Roberto Bautista celebra la victòria contra Franco Roncadelli
Roberto Bautista celebra la victòria contra Franco Roncadelli / Efe

Roberto Bautista ha aconseguit sumar el primer punt per a Espanya contra l'Uruguai en l'ATP Cup 2020 després de derrotar Franco Roncadelli per un contundent 6-1 6-2. El de Benlloc, número 10 de la classificació ATP, només ha necessitat 56 minuts per a sumar una nova victòria en un altre partit desigual a Perth, esta vegada contra un Roncadelli sense lloc en el rànquing ATP.

Bautista Agut ha aconseguit 18 colps guanyadors i quasi ha doblat el seu rival en punts totals, 56-30. El jove Roncadelli, de 19 anys, ha aconseguit sumar només tres jocs i arrancar l'aplaudiment del RAC Arena, que reconeixia l'esforç de l'uruguaià contra un rival enormement superior com és Roberto Bautista.

El número u del món, Rafa Nadal, també ha exhibit la seua superioritat contra Pablo Cuevas amb una plàcida victòria per 6-2 i 6-1. Feliciano López i Pablo Carreño, en el dobles, han aconseguit el 3-0 contra l'Uruguai (6-1, 3-6 i 10-3 contra Ariel Behar i Juan Martín Fumeaux) per a jugar-se la primera plaça contra el Japó i situar-se més a prop dels quarts de final de la Copa ATP.

També et pot interessar

stats