Roberto Bautista s'acomiada de Wimbledon en huitens de final

El torneig londinenc es queda sense representació espanyola en individuals després de la derrota de Paula Badosa

Roberto Bautista, durant el partit contra Shapovalov
Roberto Bautista, durant el partit contra Shapovalov / Facundo Arrizabalaga (Efe)

Roberto Bautista, l'últim supervivent espanyol del quadre masculí de Wimbledon, s'ha acomiadat del torneig londinenc en els huitens de final. El tenista de Benlloc ha perdut en tres sets (6-1, 6-3 i 7-5) contra el canadenc Denis Shapovalov, desé cap de sèrie, i perd el lloc que ocupava en el top 10 del rànquing mundial.

Bautista s'ha mostrat molt irregular amb el servei i ha concedit fins a tretze oportunitats de trencament al rival, de les quals n'ha aprofitat set. Els 52 colps guanyadors de Shapovalov, pels només 14 del de Benlloc, han sigut una llosa insalvable.

El tenista de Benlloc defensava les semifinals aconseguides en l'última edició de Wimbledon disputada el 2019, quan el va eliminar el campió Novak Djokovic. Ara Bautista baixarà fins al lloc 13 del rànquing, la qual cosa fa que Pablo Carreño es convertisca en el segon tenista espanyol amb millor classificació, després de Rafa Nadal (3).

Paula Badosa també diu adeu

L’altra representant espanyola que quedava en el torneig londinenc, Paula Badosa, tampoc ha pogut aconseguir classificar-se per als quarts de final. La txeca Karolína Muchová, cap de sèrie número 19, ha vençut la catalana en dos sets, 7-6 i 6-4, després de remuntar un 5-2 en contra en el primer set.

Paula Badosa es disposa a colpejar una pilota
Paula Badosa es disposa a colpejar una pilota / Neil Hall (Efe)

Tot i la derrota, Badosa firma el millor resultat de la seua carrera en Wimbledon i dilluns que ve assolirà el seu millor rànquing en la classificació mundial. Amb la desfeta de la catalana, el torneig londinenc es queda sense representació espanyola en individuals.

També et pot interessar

stats