Roberto Bautista passa amb autoritat a la tercera ronda del Roland Garros

El tenista de Benlloc s'ha mostrat molt superior a l'hongarés Attila Balázs a qui ha superat en tres sets (6-3, 6-1 i 6-2).

Bautista ja està en tercera ronda, on s'enfrontarà a Pablo Carreño.
Bautista ja està en tercera ronda, on s'enfrontarà a Pablo Carreño.
01 d'octubre 2020 - 19:16

No s'ha deixat sorprendre Roberto Bautista per l'hongarés Attila Balázs i el de Benlloc ha posat la directa per a continuar viu a París per la via ràpida. Amb un joc contundent i sense concessions Bautista ha acabat per desesperar un rival que ha finalitzat el partit completament esgotat. En poc més d'un hora i trenta minuts, Roberto Bautista ha completat els tres sets, 6-3, 6-1 i 6-2.

En la pròxima ronda Roberto Bautista s'enfrontarà a Roberto Carreño, que hui ha guanyat en tres sets l'argentí Guido Pella per 6-3, 6-2 i 6-1. Victòria destacada també la del canari Roberto Carballés, que ha eliminat al cap de sèrie número 9, Denis Shapovalov, en 5 sets (5-7, 7-6, 3-6, 6-3 i 6-8). També han passat de ronda Garbiñe Muguruza que ha superat Plísková per 6-3 i 6-2 i Paula Badosa que ha guanyat en tres sets Sloane Stephens amb un 4-6, 6-4 i 2-6. Per contra ha caigut Ramos-Vinolas contra l'hongarés Márton Fucsovics per 7-6, 6-3 i 7-5.

Comença la tercera ronda per a Pedro Martínez

Demà divendres comença la tercera ronda del torneig parisenc i seran protagonistes Pedro Martínez i Rafa Nadal. El tenista d'Alzira juga contra el nord-americà Sebastian Korda i el mallorquí s’enfrontarà a l'italià Stefano Travaglia.

També et pot interessar

stats