Roberto Bautista és el nové millor tenista del món

El de Benlloc aconsegueix la millor posició de la seua carrera i serà primer suplent en la Copa de Mestres de Londres.

El tenista castellonenc, Roberto Bautista, s'ha convertit en el número 9 del món per primera vegada en la seua carrera. El de Benlloc signa una gran temporada en què ha guanyat el torneig de Doha, ha quedat semifinalista en Wimbledon i ha arribat a quarts de final a l'Obert d'Austràlia.

No obstant això, Bautista va caure en segona ronda del Masters 1000 de París la setmana passada contra l'australià Alex de Miñaur, la qual cosa no l'ha permés classificar-se de forma directa per a la Copa de Mestres de Londres que es disputarà entre el 10 i el 17 d'este mes.

El de Benlloch serà el primer reserva en el campionat que disputen els huit millors tenistes del món, en acabar a 130 punts de l'italià Matteo Berrettini, que ocupa l'última plaça dels titulars pel torneig. Per darrere, a només 10 punts,es queda el francés Gael Monfils.

No obstant això, Bautista podria debutar en aquest trofeu en funció de l'evolució de Rafa Nadal que es va retirar de París per problemes físics a l'abdominal i està pendent dels resultats de proves mèdiques. Precisament hui el de Manacor ha tornat a ser número u del món, per davant de Novak Djokovic, i ho serà almenys per dos setmanes. Després d'esta retirada, el resultat de la Copa de Mestres de Londres serà clau per a determinar qui és el millor tenista de 2019.