Roberto Bautista, en ‘Línia de fons’: "No m'imagine unes Olimpíades a porta tancada"

El tenista de Benlloc parla en exclusiva per a À Punt un any després d'aconseguir el primer punt per a Espanya en la Copa Davis, tres dies després de morir son pare.

El tenista de Benlloc Roberto Bautista, durant la participació en el Roland Garros
El tenista de Benlloc Roberto Bautista, durant la participació en el Roland Garros / Reuters

El tenista de Benlloc Roberto Bautista considera que la pandèmia de Covid-19 posa damunt de la taula molts interrogants en el calendari esportiu i de cara a les Olimpíades de Tòquio de l'any que ve. En declaracions al programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt ha dit: "La situació és molt complicada per a pensar en uns Jocs on s'ha d'ajuntar moltíssima gent. Espere que la situació millore, perquè no veig unes Olimpíades a porta tancada. Crec que no serien igual d'especials. El que és bonic és l'ambient, l'emoció i la calor del públic, la unió entre els esportistes i l'afició".

El número 13 del món es recupera a hores d'ara d'una lesió al colze que el té ja un mes fora de la pista i que no li ha permés acabar la temporada. Aquesta setmana espera començar a entrenar-se de nou pensant en els objectius del pròxim any, "guanyar un torneig a Espanya i tindre plaça en la Copa Masters, un somni de la meua carrera esportiva", ha dit.

Roberto Bautista ha parlat en exclusiva per a À Punt un any després d'aconseguir el primer punt per a Espanya en la Copa Davis, contra el Canadà, tres dies després de morir son pare. El combinat espanyol va obtindre finalment la victòria. Sobre aquesta qüestió assegura que dedica molt de temps a fer una faena mental fora de la pista i que li ha servit de motivació pensar que els seus pares volien que continuara competint. En les seues paraules: "Havien lluitat i havien dedicat moltes hores de treball i esforç econòmic a la meua carrera esportiva".

També et pot interessar

stats