Roberto Bautista ja és oficialment el desé millor jugador del món

El tenista de Benlloc, tot i la seua eliminació en quarts de final del Masters 1000 de Cincinnati contra Gasquet, ja ha entrat oficialment al Top Ten.

Roberto Bautista ja és oficialment el desé millor jugador del món
Roberto Bautista ja és oficialment el desé millor jugador del món

Roberto Bautista fa història en entrar amb 31 anys per primera volta en la seua trajectòria professional en el TOP TEN dels millors jugadors del circuit de l'ATP. Aquesta classificació afavorirà la seua presència en el Màster de Mestres de Londres al mes de novembre.

El tenista de Benlloc està vivint el millor any de la seua carrera esportiva. Una projecció que va començar a Qatar, on Bautista va guanyar el torneig de Doha.

A més, el de la Plana Alta ha sigut semifinalista a Munic, ha entrat en quarts de final de Halle, al Masters de Canadà i la setmana passada al Màsters de Cincinnati. Tot i que la seua millor actuació va ser a Wimbledon on va caure en semifinals contra el número u del món, Novan Djokovic.

El tenista de Benlloc, a més del títol enguany a Qatar, la passada temporada va aconseguir el triomf a Dubai i suma 8 ATP World Tour 250. També té el diploma olímpic en individuals i dobles als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro de 2016 i és medalla d'or en individuals, i bronze en dobles als Jocs del Mediterrani celebrats l'any 2009.

El castellonenc és el dinové tenista espanyol que se situa entre els deu millors jugadors de la classificació mundial en què el tenista d'Ontinyent Joan Carles Ferrero va ocupaar el lloc número 1 l'any 2003, i David Ferrer arriba fins el lloc número 3 de l'any 2013.

També et pot interessar

stats