Roberto Bautista cau a Sant Petersburg, on ha sigut semifinalista durant 4 edicions

El tenista de Castelló perd davant el primer cap se sèrie, l'austríac, Dominic Thiem.

Roberto Bautista cau eliminat a Sant Petersburg
Roberto Bautista cau eliminat a Sant Petersburg

Roberto Bautista no ha pogut classificar-se per a la final del torneig de Sant Petersburg després de caure derrotat per l'austríac, Dominic Thiem, per 6-4 i 6-3, en un partit que ha durat un hora i 25 minuts. El torneig rus que es disputa en pista coberta i dura demostrava per què el jugador austríac figurava en totes les quinieles com a favorit. El rival de Bautista partia com a primer cap se sèrie del torneig i actualment ocupa la huitena posició en el rànquing ATP.

Primera victòria de l'austríac contra Bautista

Baustista, que es plantava per quarta vegada consecutiva en les semifinals del toroneig, ha intentat plantar cara al rival al llarg de tot el partit però no ha pogut contrarestar l'efectivitat en el servei de Thiem, molt ferm en les tretes directes (fins a 15 n'aconseguia posar dins). El de Castelló només disposava d'un punt de trencament, però no podia aprofitar-lo. Aquesta era la primera vegada en què Thiem s'imposava a Bautista, en els enfrontaments anteriors sempre havia sumat el triomf el tenista de la Plana. 

L'austríac l'allunyava així, a més, del tercer títol de l'any, després d'haver guanyat a Auckland i Dubai.

Bautista quallava un bon torneig després de perdre amb Espanya en semifinals de la Copa Davis disputada contra França a Lilla, però on el tenista va deixar bones sensacions en el segon partit individual que el va enfrontar amb Lucas Pouille.

També et pot interessar

stats