Roberto Bautista cau en els quarts de final de l'Obert d'Austràlia

El tenista de Benlloc ha perdut en quatre sets contra el grec Tsitsipas.

Roberto Bautista cau en Melbourne
Roberto Bautista cau en Melbourne / Efe

El somni d'entrar en les semifinals del primer gran ATP de l'any s'ha esvaït per a Roberto Bautista, que ha caigut en quatre sets (7-5, 4-6, 6-4 i 7-6) després de més de tres hores i mitja de joc contra el jove grec Stefanos Tsitsipas, que s'enfrontrarà ara en semifinals a Nadal si el manacorí guanya el partit contra el nord-americà Francis Tiafoe.

El tenista de Benlloc, tot i perdre la possibilitat d'entrar en les semifinals d'un Grand Slam per primera vegada, ha oferit una excel·lent imatge al Melbourne Park, en un duel molt igualat que s'ha hagut de resoldre en quatre sets després de guanyar Bautista la segona mànega per 4 a 6.

Roberto Bautista, que fins a la derrota de hui no havia perdut cap partit en este 2019 (recordem que va guanyar el torneig ATP de Doha) no aconsegueix, tot i això, superar el nombre de victòries de l'australià resident a Alacant, Alex de Miñaur, i convertir-se en el tenista que més partits ha guanyat de forma consecutiva en 2019, un total de nou.

Bautista ha superat en aquest Grand Slam de Melbourne jugadors com ara Andy Murray, el rus Khachanov o el croat Marin Cilic, però ha perdut contra el grec, el número 14 del món. En la pròxima publicació de la classificació de l'ATP, el tenista de Benlloc estarà entre els quinze millors del món.

També et pot interessar

stats