Roberto Bautista cau en els quarts de final de Cincinnati

Roberto Bautista ha perdut per 6-7, 6-3 i 2-6 amb el francés Gasquet i no estarà en semifinals.

El de Benlloc ha perdut el partit contra Gasquet
El de Benlloc ha perdut el partit contra Gasquet

Tots coincidien que Roberto Bautista estava fent un dels millors tenis de la seua carrera. En el Masters de Cincinnati havia arribat a quarts després de derrotar el serbi Kecmanovic per 6-1 i 6-2 en només una hora. El francés Gasquet també està en un gran moment, però el de Benlloc tenia a favor l'estadística. L'havia guanyat en quatre de les cinc ocasiones en què s'han vist les cares. Era previsible que hui, en la sisena, Bautista també tinguera de cara la roda de la fortuna. Però no ha sigut així.

Un partit de poder a poder durant els dos primers sets

El partit ha començat de poder a poder i en el primer set ha fet falta arribar al tie-break perquè la balança es decantara a favor del francés. El castellonenc, no obstant, s'ha recuperat en el segon set, i ha sigut d'una forma contundent. El joc número 8 l'ha guanyat en blanc, posant-ne un 5-3 en el marcador i rematant la faena en el següent.

En el tercer set el francés ha guanyat per un contundent 2-6

Tanmateix, Gasquet ha demostrat ser un gran tenista. Va tindre un mal inici de temporada per lesió, però es nota que ha recuperat força i ganes. En el tercer set, en compte de perdre la fe per la pèrdua del segon, ha sigut un vendaval impossible d'aturar. El marcador no deixa lloc a cap dubte. L'ha guanyat per un 2-6. Bautista pràcticament no li ha oposat resistència.

De tota manera, Roberto Bautista continua fort amb la seua carrera. Als 31 anys, és un top 10 del rànquing mundial, on estan els deu millors tenistes del món. A pesar de la derrota amb Gasquet, eixirà així en les llistes de l'ATP dilluns vinent.

També et pot interessar

stats