Roberto Bautista cau en el Masters 1000 de Roma

Rafa Nadal és l'únic espanyol que continua viu en el torneig de la capital italiana

Roberto Bautista cau del Masters 1000 de Roma
Roberto Bautista cau del Masters 1000 de Roma
13 de maig 2021 - 22:45

Roberto Bautista ha caigut en huitens de final del Masters 1000 de Roma, en derrotar-lo Rublev per un doble 6-4. Ha sigut un partit dur entre el de Benlloc i el tenista rus, que ara s'enfrontarà en quarts de final del torneig de terra batuda al guanyador del duel entre Sonego i Thiem.

El partit s'havia iniciat amb un Rublev molt agressiu, que ha pres un important avantatge de 4-1. El castellonenc s'ha recuperat en el joc, però no ha pogut evitar que el rus s'enduguera el primer set, per 6-4. Semblava que en el segon anava a canviar la tendència, donades les bones sensacions de Bautista. El ritme de partit era cada vegada més alt, però de nou el domini ha sigut del moscovita. Després d'una parada per a desallotjar l'estadi pel toc de queda a Roma, Rublev ha eixit decidit i ha certificat el triomf davant del de Benlloc.

Nadal, únic espanyol viu

Amb la derrota de Bautista, Rafa Nadal és l'únic jugador espanyol que jugarà els huitens de final del torneig italià. Al de Manacor li ha tocat remuntar un partit contra el canadenc Denis Shapovalov (6-3, 4-6 i 6-7) que se li ha posat costera amunt. Shapovalov, número 13 del món, ha arribat a tindre dos pilotes de partit, però Nadal ha aconseguit un nou pas cap al seu desé títol de Roma al tie-break del tercer set. Demà jugarà contra Alexander Zverev, el seu botxí a Madrid, per un lloc en les semifinals.

Abans, tant el malagueny Alejandro Davidovich com la hispano-veneçolana Garbiñe Muguruza han quedat eliminats per rivals millor classificats en el rànquing. Davidovich ha perdut contra el número 1 del món, Novak Đoković (6-2 i 6-1), mentre que Muguruza ha fet el mateix contra Elina Svitolina, número 5 de la WTA.

També et pot interessar

stats