Roberto Bautista cau en l'Obert dels EUA en primera ronda

El de Benlloc, número 10 del món, ha sigut derrotat pel rus Kukuixkin en cinc sets i ara perilla la seua presència en la Copa de Mestres de Londres l.

Roberto Bautista en l'Obert dels Estats Units
Roberto Bautista en l'Obert dels Estats Units / Efe

Roberto Bautista ha estrenat amb derrota la seua presència en el Top Ten. El tenista de Benlloc ha caigut eliminat en l'Obert dels Estats Units, en perdre contra el número 47 del món, el rus Kukuiskin, en un partit que durava 3 hores i 20 minuts.

Bautista es va veure sorprés pel joc agressiu del rus, que va fer 89 punts de servei i va tindre un percentatge del 75% en el primer servei. El de Benlloc no ha pogut aprofitar els 10 punts de treta directa tot i haver encetat el partit amb un 3-6 en el primer set. Kukuixkin i aconseguia imposar-se en el segon i el tercer set per 6-1 i 6-4 i. Bautista, encara que guanyà la quarta mànega per 3-6, en el definitiu cinqué set, va perdre el partit.

Ara, eliminat de l'últim Grand Slam de la temporada, Roberto Bautista veu perillar el seu lloc en el Top Ten de l'ATP i la seua presència en la Copa de Mestres, que es disputarà a Londres el pròxim mes de novembre. Després de ser quartfinalista en l'Obert d'Austràlia i semifinalista en Wimbledon, i tot i aparéixer aquest dilluns com a sèptim de la Race (la classificació que dona accés al round robin del torneig londinenc que tanca la temporada), no té assegurada la presència, com sí que la tenen ja Nadal, Djokovic i Roger Federer.

Amb la seua eliminació en la primera ronda del Grand Slam dels Estats Units, Bautista caldrà que aconseguisca sumar punts en la gira asiàtica si vol estar definitivament en el Màster de Mestres.

Pablo Andújar, endavant

Eliminada també la tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes, derrotada per un doble 6-1 per la jugadora estoniana Anett Kontaveit, la bona notícia ha sigut la classificació per a la segona ronda del tenista nascut a Conca, però valencià d'adopció, Pablo Andújar.

Andújar, en un partit de cinc sets i més de quatre hores de joc, va finalitzar amb un marcador de 3-6, 7-6 , 7-5, 5-7 i 6-2. El rival d'Andújar serà ara l'italià Lorenzo Sonego. Continuen en competició Novak Djokovic, Roger Federer i Rafa Nadal.

També et pot interessar

stats