Roberto Bautista avança i Sara Sorribes s’acomiada d’Indian Wells

El de Benlloc ha guanyat Guido Pella 7-5 i 6-3, mentre que la de la Vall d’Uixó ha perdut contra la russa Anna Kalinskaya 3-6, 6-4 i 2-6

Roberto Bautista colpeja una pilota durant el partit contra Pella
Roberto Bautista colpeja una pilota durant el partit contra Pella / Ray Acevedo (Efe)

Cara i creu per als tenistes valencians en la segona ronda del torneig d'Indian Wells. Roberto Bautista ha guanyat Guido Pella per 7-5 i 6-3 i s'ha classificat per a la següent fase, mentre que Sara Sorribes ha dit adeu al torneig després de perdre contra la russa Anna Kalinskaya per 3-6, 6-4 i 2-6.

El tenista de Benlloc, cap de sèrie número 15, s'ha desfet sense massa problemes de Pella en dos sets i ara es veurà les cares en tercera ronda contra el britànic Cameron Norrie.

La jugadora de la Vall d'Uixó, vintihuitena cap de sèrie del torneig, no ha pogut derrotar Kalinskaya en un partit igualat que s'ha hagut de decidir en el tercer set després de vora tres hores de joc.

Aquest diumenge serà el torn per als altres valencians participants en Indian Wells, que tindran compromisos difícils en segona ronda. L'alzirenc Pedro Martínez Portero jugarà contra el número tres del món, el grec Stefanos Tsitsipas, i Carlos Alcaraz, deixeble de Juan Carlos Ferrero, se les veurà amb el britànic Andy Murray.

 

També et pot interessar

stats