Roberto Bautista arriba als huitens en Wimbledon

El tenista de Benlloc ha guanyat Khatxànov, número 9 de l'ATP.

Roberto Bautista arriba als huitens en Wimbledon
Roberto Bautista arriba als huitens en Wimbledon

Roberto Bautista continua mostrant una excel·lent actuació sobre l'herba de Londres en guanyar aquesta vesprada un potent rival, el rus Karén Khatxànov. El tenista de Benlloc s'ha desfet del número 9 del món en menys de dos hores de joc amb un marcador de 6-3, 7-6 i 6-1.

El valencià ha jugat un partit molt sòlid, i amb només 11 errades forçades ha mostrat un nivell superior al del rus. Bautista ha destacat amb el rest, amb què ha neutralitzat els míssils de Khatxànov, que arriben a ser de 200 km/h. El rus no ha pogut trencar-li cap servei, i finalment el joc s'ha decantat del costat del de Benlloc.

Amb este resultat Bautista iguala la seua millor marca en aquest torneig, com en les edicions del 2015 i del 2017, i ara lluitarà per a arribar a quarts contra el francés Benoît Paire, a qui ha guanyat en les 6 ocasions en què s'han enfrontat. Una d’elles va ser també a Wimbledon, l'any 2015, i el valencià va superar un desavantatge de dos sets contra el francés, a qui després va avançar. També han arribat a quarts l'espanyol Fernando Verdasco, que ha derrotat l’italià Thomas Fabbiano. I, com s'esperava, el número 1 de món, Novak Djokovic, que ha guanyat el polonés Hubert Hurkacz.

També et pot interessar

stats