Ricardo Ten tanca l'Europeu de ciclisme adaptat d'Àustria amb un or i una plata

El ciclista valencià ha guanyat la prova en ruta en la classe C1 i ha sigut segon en la de contrarellotge

Ricardo Ten, a l'arribada a meta
Ricardo Ten, a l'arribada a meta / Twitter: @RFECiclismo
28 de maig 2022 - 18:44

Ricardo Ten ha sumat dues noves medalles en l'Europeu de ciclisme adaptat d'Àustria. El ciclista valencià ha guanyat l'or en la prova en ruta i la plata en la contrarellotge en la classe C1.

El campió del món de ciclisme en velòdrom i en carretera afrontava a Upper (Àustria) un nou desafiament: pujar a la part més alta del pòdium en el seu primer Europeu. En la primera oportunitat en la contrarellotge se li va escapar per només tres segons, però en la prova en ruta s'ha enfundat el mallot continental per a continuar fent història.

Ten ha imposat el seu domini en categoria C1 amb una exhibició de poder des de l'inici. En la tercera de les set voltes s'ha escapat juntament amb el francés Alexandre Leaute, amb qui ha s'ha escapat en solitari fins a travessar la meta en un temps d'1 h 13 min 46 s, per a penjar-se la medalla d'or. El valencià ha avantatjat en vora cinc minuts els alemanys Pierre Senska i Michael Teuber, plata i bronze, respectivament.