Ricardo Ten, a punt per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020

El ciclista valencià ha presentat el seu projecte TenTokio2020, un canal de YouTube que oferirà com es prepara per als seus sisens Jocs Paralímpics.

Presentació oficial del Projecte Esportiu TenTokio 2020
Presentació oficial del Projecte Esportiu TenTokio 2020

El ciclista valencià Ricardo Ten ha presentat oficialment el seu projecte TenTokio 2020, un canal de YouTube on es podrà seguir la seua preparació de cara als Jocs Paralímpics que tindran lloc d'ací a dos anys. Durant aquest període narrarà en forma de videos el camí per a aconseguir el somni de participar en les que serien les seues sisenes olimpiades. Es podrà veure com s'entrena i es prepara per a cada competició. Així mateix, a través del mateix canal, es podran seguir les seues competicions des de dins, amb tota la tensió i esforços que impliquen.

L'esportista paralímpic de projecte FER ja acredita 5 participacions olímpiques en la disciplina de natació i, després de 22 anys, ha fet un gir absolut en la seua carrera i intentarà fer el mateix en ciclisme, disciplina a la qual s'ha adaptat ràpidament. L'esportista ha afirmat durant la presentació de TenTokio2020 junt amb amics i patrocinadors: “Sé que és difícil aconseguir la classificació, però m'esforçaré al màxim per a fer-ho". Tal com ha afegit, els resultats de les últimes proves demostren que té moltes opcions de competir en pista i en ruta.

Trajectòria exemplar

Ricardo Ten acumula més de 100 metalls, incloent-hi 7 títols mundials, i una vida exemplar. Als 8 anys un accident elèctric li va causar cremades en el 75 per cent del cos i hagueren d'amputar-li els braços i una cama. A partir d'aquell moment, tota una trajectòria de superació. Va aprendre a escriure amb la boca per a agafar apunts al mateix ritme que els seus companys, es va encabotar a traure's el carnet de conduir i ho va aconseguir. Tot mentre s'apuntava a tots els esports... Fins que als 17 anys va descobrir la natació, on ha aconseguit els èxits més importants, que ara vol reeditar damunt la bicicleta.

També et pot interessar

stats