Ricardo Ten pedaleja per a visibilitzar les persones amb discapacitat

El campió del món protagonitza una contrarellotge virtual de 25 quilòmetres.

El medallista paralímpic Ricardo Ten
El medallista paralímpic Ricardo Ten / À Punt NTC

Aquest dijous 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per això, el campió del món i medallista paralímpic Ricardo Ten, ha volgut participar en una contrarellotge virtual de 25 quilòmetres per la ciutat de València per tal de visibilitzar i sumar capacitats.

Ten, que compta amb tres medalles d'or, una de plata i tres de bronze en quatre Jocs Paralímpics, vol d'aquesta manera donar força a altres persones amb discapacitat perquè "totes les persones tenen diferents capacitats", i per això, segons assegura, han de "trobar-les i desenvolupar-les". Per a ell s'ha de normalitzar perquè "la discapacitat no és una incapacitat, i amb esdeveniments d'aquest tipus ho aconseguim".

Acostumat a superar reptes sobre l'asfalt i al velòdrom, aquest dijous ho ha fet en línia, i ha recorregut València sense eixir de la seu de la Fundació Trinidad Alfonso. Però no estava sol. Des de sa casa l'han acompanyat altres esportistes de luxe com el triatleta Hèctor Català, el ciclista paralímpic Maurice Eckhard, l'expilot Roberto Mehri i l'exciclista Ángel Casero.

També et pot interessar

stats