Ricardo Ten, medalla de bronze CRI en els Campionats del Món d'Itàlia

El ciclista valencià es queda a només 8 segons de la medalla d'or en la seua estrena en el campionat.

Ricardo Ten, bronze en la prova contrarellotge a Itàlia

El ciclista Ricardo Ten ha aconseguit la medalla de bronze en la prova contrarellotge individual de la classe C1 en els Campionats del Món que estan disputant-se a Maniago (Itàlia), amb un temps de 19:35.73.

L'esportista paralímpic valencià, que estava entre els favorits, s'ha quedat a només 8 segons de la medalla d'or, aconseguida finalment per l'alemany Michael Teuber, amb un temps de 19:27.43.

La medalla de plata ha sigut per al canadenc Ross Wilson, amb un temps de 19:29.55.

Només acabar la carrera, el ciclista ha comentat que estava sorprés i molt satisfet del resultat. Segons el corredor, esperaven estar entre la sisena o la setena posició i no s'esperaven en absolut estar al podi en la prova individual. Ha comentat també que ha sigut una cronometrada curta, amb moltes revoltes i que anava lleugerament cap amunt, no considerada per a especialistes purs, i que tot això l'ha pogut beneficiar. "Increïble estar tant a prop del primer", ha dit. També ha agraït l'ajuda dels equips mèdic i tècnic pel treball realitzat.

Juan José Méndez Fernández, l'altre ciclista espanyol que competia en la mateixa categoria, ha entrat a meta en la posició número 12 amb un temps de 21:08.86.

Més tard, els espanyols Gonzalo García Abella, en la CRI de T1, i Joan Reinoso, en la de T2, han aconseguit dues medalles de bronze més. Amb aquests tres trofeus i el que va aconseguir ahir Sergio Garrote (un altre bronze en la cronometrada de la clase H2), la delegació espanyola ja ha aconseguit 4 medalles en aquests Campionats del Món.

Ricardo Ten, que ara es dedica només al ciclisme, ja té set medalles paralímpiques en natació.

"Ara ja toca pensar en la carrera en línia de diumenge i agrair el suport a la meua gent, la família granota i el projecte FER", ha comentat el protagonista.

També et pot interessar

stats