Ribó: "Espere que la proposta de Zorío tire avant"

L'alcalde de València manté la possibilitat d'acollir la Copa de l'Amèrica sempre que siga amb un acord publicoprivat

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha beneït la proposta de compra de Miguel Zorío del València CF, sempre que això siga positiu per a finalitzar projectes oberts com el nou estadi de Mestalla o el poliesportiu de Benicalap. "La proposta d'acabar el camp em pareix bona i espere que tire avant", ha assegurat Ribó en Les notícies del matí d'À Punt.

L'alcalde ha dit que no s'ha reunit amb Zorío, ja que aquesta qüestió correspon a empreses privades, però que la seua adquisició del club li pareix una "proposta interesant".

Ribó ha dit que el fet de tindre l'estadi en construcció durant tants anys s'ha convertit en "un símbol molt negatiu de la ciutat de València" i espera que els fons que entraran al València CF de l'acord de la Lliga amb CVC es concreten en la construcció de l'estadi.

Sobre la Copa de l'Amèrica: "Estem amb una actitud oberta"

L'alcalde de València ha dit que l'Ajuntament està disposat a cedir unes infraestructures "que continuen pagant" per a la celebració de la Copa de l'Amèrica. "Enguany continuem pagant deutes de la Copa de l'Amèrica, l'any que ve al consistori li queden sis milions d'euros per pagar".

Ribó s'ha mostrat obert a poder tornar a comptar amb aquest esdeveniment, sempre que no s'haja de fer un esforç inversor, pel fet que volen invertir en altres qüestions. En eixe sentit, l'alcalde ha assegurat que facilitaran aquesta celebració sempre que hi haja un acord de col·laboració publicoprivada en el qual la ciutat aporte la zona sud-oest del port que actualment està buida.

També et pot interessar

stats