Resultats desiguals per al Benidorm i el Port de Sagunt en la Lliga Asobal

L’equip de Fernando Latorre ha guanyat el Cangas do Morrazo (24-26) i el l'equip saguntí ha perdut contra l’Irun (30-36).

Cara i creu per als dos equips valencians en la Lliga Asobal. El Port de Sagunt a l’Ovni ha plantat cara a l'Irun però finament ha caigut 30-36 contra l’equip que ocupa la segona posició en la taula. El primer temps ha estat molt igualat i ha acabat amb un 17-16 al descans a favor del conjunt del Camp de Morvedre. Determinants han sigut les intervencions de Franzini en la porteria valenciana i l’efectivitat de Pozzer.

En la segona part la igualtat a la pista s’ha mantingut durant els primers minuts de joc, però els visitants han anat imposant el seu ritme i cobrant avantatge en el marcador. Els de Cuétara s’han fet amb una diferència de 5 dianes. Amb les baixes de Toni, Chen, Óscar i Dija, Nogués ja no tenia recanvis i l’equip, tot i que no ha abaixat els braços, ha acabat perdent per 30-36 i continua en llocs de descens.

Victòria del Benidorm a casa del Cangas

Tercera victòria fora de casa de l’handbol Benidorm contra un rival que estava molt necessitat de punts per a escapar de la zona de perill. El partit s’ha disputat al Pavelló Herbello de la localitat de Bueu per les obres del recinte del Cangas. L’equip alacantí s’ha imposat per 24-26 a un combatiu Frigoríficos Morrazo després d’un final molt ajustat. La primera part ha acabat amb empat a 12 i els últims minuts han servit perquè el Benidorm certificara la victòria. L’equip de la Marina Baixa ocupa la posició que fa 9 en la taula.