Repàs a l'actualitat esportiva valenciana

En Rugbi, derrota de La Vila en Burgos i victòria del Cau al derbi valencià contra Abelles.

Els jugadors de la Vila no van poder frenar el Rugby Aparejos
Els jugadors de la Vila no van poder frenar el Rugby Aparejos / @crlavila
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
24 de setembre 2018 - 00:10

Els jugadors del Club de Rugbi La Vila han perdut contra l’Aparejadores Rugbi al camp del Pantano de Burgos per 24 a 30 en la segona jornada de la Lliga Heineken, de Divisió d'Honor. El conjunt viler ha lluitat fins al final, però els últims minuts del partit han sigut definitius per a encaixar la primera derrota de la temporada.

Pel que fa a la Divisió d’Honor B, el derbi de la ciutat de València que han jugat aquest matí Les Abelles i el Cau s’ha resolt a favor dels segons, per 28 a 17. Les Abelles han plantat cara al rival, però finalment ha hagut de rendir-se davant de la millor eficàcia del CAU i ha acabat perdent el partit.

La resta d’equips valencians van encaixar resultats adversos, a excepció del Tatami València que ha derrotat el BUC Barcelona per 20 a 33 en el partit jugat a la Foixarda. El Tecnidex, per la seua banda, ha caigut contra el Sant Cugat en el duel disputat al camp de Quatre Carreres per un resultat d’11-14 en un partit molt igualat. Per últim, el Montcada ha rebut un correctiu sever contra el Barbarians Calvià. Al camp de la Pelosa de la localitat valenciana, el conjunt local ha encaixat un contundent 13 a 61.

Futbol sala

En la lliga de futbol sala, el Benidorm ha empatat a dos amb el Valdepeñas, amb gols de Raúl Gómez i Xavi Cols per l’equip benidormer. El conjunt de Juanlu Alonso ha tingut oportunitats per a sumar la victòria, però la gran actuació del porter manxec, Mendiola, ha salvat el seu equip de la derrota. L’equip de la Marina Baixa suma així el segon empat de la temporada.

Handbol

En la Lliga Guerreras d'handbol, el Castelló ha perdut contra el Zuazo per 26 a 31 en un partit que ha estat igualat fins al minut 50, quan les jugadores de Barakaldo posaren terra pel mig en el marcador. L'aportació de la internacional Ainhoa Hernández, amb huit gols, va ser determinant per a les basques. Derrota també per a l'Elx Mustang a Valladolid i l'única victòria de la tercera jornada ha sigut per al Morvedre, que ha estrenat el caseller de punts en imposar-se 25 a 18 a l'Alcobendas.

En categoria masculina, el BM Benidorm s'ha imposat per 25 a 28 a l'acabat d'ascendir Secin Group Alcobendas en un partit en què el conjunt alacantí, que encara no coneix la derrota aquesta temporada, ha patit per a endur-se els dos punts.

També et pot interessar

stats