Repartiment de punts en el duel autonòmic entre l'Alzira i el Peníscola

Un gol de Carlitos pràcticament sobre la botzina ha significat l'empat a tres entre els dos equips

Álex Naranjo i Paniagua, en una acció del partit
Álex Naranjo i Paniagua, en una acció del partit / Twitter: @peniscolafs

El primer duel autonòmic en Primera Divisió entre l'Alzira i el Peníscola ha acabat amb empat (3-3). Un gol de Carlitos a falta de tot just dos segons per al final ha salvat un punt per als de Braulio Correal, en un partit en què quasi sempre han portat la iniciativa els de Santi Valladares.

El duel ha començat bé per als de la Ribera Alta, ja que Rafa Usín ha inaugurat el marcador en el minut 4. A poc a poc, els del Baix Maestrat han anat imposant el seu ritme i Diego Sancho, primer, i Paniagua, després, han capgirat el marcador abans del descans.

En la represa, Quintela ha ampliat la renda visitant amb l'1-3 en els millors moments de l'equip local. Però l'Alzira no s'ha rendit i Álex Naranjo ha tornat a retallar distàncies només un minut després. Tot i que les ocasions dels de la Ribera Alta se succeïen, semblava que els visitants s'endurien el triomf, però a dos segons pel final, Carlitos ha desfermat la bogeria al Palau d'Esports amb el 3-3 definitiu.

Amb aquest resultat, l'Alzira es manté cuer amb 2 punts, mentre que el Peníscola continua en la part alta de la taula, amb 14.