El Reial Club de Regates d'Alacant, subcampió del món de rem de mar

L'ESP-1 només es va veure superat per les favorites de l'equip rus en una final. L'altre equip alacantí, l'ESP-2, acabà en huitena posició.

Les esportistes de l'RCRA amb la medalla de plata amb l'equip rus (Or) i Mònaco (Bronze)
Les esportistes de l'RCRA amb la medalla de plata amb l'equip rus (Or) i Mònaco (Bronze) / Reial Club de Regates d'Alacant

El Reial Club de Regates d'Alacant (RCRA) s'ha proclamat subcampió del món de clubs en la modalitat de rem de mar en el Mundial que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Victoria (Canadà). El club alacantí aconseguí, dissabte, classificar per a la final els dos equips amb què competia després d'haver superat amb autoritat les eliminatòries prèvies.

Eixida quasi perfecta de les alacantines

L'embarcació ESP-1 capitanejada per Violeta Belda amb Ana Navarro, Sara Pérez, Sofia Antón i Sergio López com a timoner, va tindre l'or a l'abast després d'una gran eixida des de terra amb dos tripulants a bord i tres a terra en una final d'alt nivell en què participaven els dotze millors equips del món. L'equip espanyol va liderar els primers compassos de la prova però, finalment,  va haver de conformar-se amb la medalla de plata després de la remuntada de l'equip rus, que partia com a favorit. El conjunt de Mònaco ocupà la tercera plaça.

Pitjor sort per a l'ESP-2

Per la seua banda, l'ESP-2 amb la capitana Rosa Mari López, la timoner Sara Torrijos,les germanes Laura i Cristina Moreno, María Alejandra Ávalos i Ana Navarro arribaren a estar en tercera posició en el primer tram de la prova, però un contratemps en el pas de valissa les va relegar a la penúltima posició. Les xiques de l'RCRA no es van rendir i continuaren lluitant per a escalar posicions i aconseguiren finalitzar el campionat en la huitena posició mundial.

També et pot interessar

stats