El Reial Club de Regates d'Alacant busca medalla en el Mundial de rem de mar

L'equip rus es perfila com a favorit entre els 20 països participants.

Les xiques del RCRA han sigut rebudes a la Diputació d'Alacant
Les xiques del RCRA han sigut rebudes a la Diputació d'Alacant / Àrea d'esports Diputació d'Alacant

Aquest cap de setmana es disputa a Victoria, una xicoteta ciutat al sud de Vancouver (Canadà), el Campionat del Món de rem de mar. Dos equips femenins del Reial Club de Regates d'Alacant lluitaran per alguna medalla. Per a la majoria de les esportistes que integren l'expedició alacantina serà la primera participació en una prova mundialista. Per això l'objectiu principal és gaudir de l'experiència, però sense renunciar a res. La capitana d'un dels equips, Rosa Mari López, diu: "Hem de lluitar fins a l'última palada perquè no sabem mai què pot succeir, ens hem entrenat molt durament i volem donar el millor de nosaltres mateixes, confiem en les nostres possibilitats i sobretot, somiem fer coses grans".

Les esportistes s'enfrontaran a dures condicions atmosfèriques: s'espera que l'aigua estiga a una temperatura de 6 a 8 graus. La novetat d'aquesta edició serà l'eixida de la prova, que serà des de terra, i hauran d'anar en carrera per a poder saltar a l'embarcació i començar a remar.

L'equip que ha viatjat aquest dilluns al Canadà està format per Sofía Antón, Sara Pérez, Ana Navarro, Violeta Belda, Cristina Moreno, María Alejandra Ávalos, Laura Moreno, Rosa Mari López, Ana Navarro i els timoners Sergio López i Sara Torrijos.

Recepció a la Diputació d'Alacant

Aquest dilluns, hores abans de viatjar cap al Canadà, a les mundialistes de l'RCRA les ha rebudes el diputat d'Esports, Juan José Castelló, al palau de la Diputació d'Alacant. En l'acte ha participat una representació dels dos equips amb les capitanes, Violeta Belda i Rosa Mari López. i Ricardo Nutz, vocal de rem de l'RCRA i delegat de rem de mar de la Federació Espanyola de Rem.

També et pot interessar

stats