El Regne Unit deixa Espanya sense semifinals de la Billie Jean King Cup

L'animació del públic congregat a Glasgow ha encoratjat les jugadores locals a creure que la classificació era possible

Masarova, Bolsova, Bucsa, Párrizas i Badosa formen l'equip espanyol capitanejat per Anabel Medina
Masarova, Bolsova, Bucsa, Párrizas i Badosa formen l'equip espanyol capitanejat per Anabel Medina / Reial Federació Espanyola de Tenis

En una jornada nefasta, Espanya ha quedat eliminada de la Copa Billie Jean King, superada per Gran Bretanya, que, sense marge d'error, ha guanyat els tres partits per a prosseguir en la competició.

El quadre de la valenciana Anabel Medina, que tan bona imatge va oferir en la primera sessió contra el Kazakhstan, no ha sigut capaç d'obtindre cap set contra el quadre amfitrió.

A Espanya li servia amb guanyar un dels tres partits per a assegurar el bitllet a semifinals. El Regne Unit, que va perdre contra el Kazakhstan, necessitava guanyar els tres, fer ple, i ho ha aconseguit.

Res ha tingut a veure el nivell oferit per Núria Párrizas ni per Paula Badosa, totes dues desbordades per les seues adversàries, de menor rànquing, però sobrades de motivació.

Espanya va quedar en mans dels dobles. La capitana Anabel Medina, de Torrent, ha decidit un canvi: optar per Aliana Bolsova en lloc de Cristina Bucsa en companyia de Rebeka Masarova. El duel ha estat igualat en el primer set, que s'ha decidit en el tie-break. Les locals, disparades pel públic, han estat més encertades.

També et pot interessar

stats