Registren la seu dels Jocs Olímpics de París 2024

El registre ha sigut realitzat per personal de l'Oficina Central de la Lluita contra la Corrupció i les Infraccions Financeres i Fiscals i la brigada financera de la Policia Judicial de París

Recreació de la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de París 2024
Recreació de la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de París 2024

La seu del Comité Organitzador dels Jocs Olímpics de París 2024 ha anunciat aquest dimarts que és objecte d'un registre policial dins d'una investigació de la qual no hi ha ara com ara més detalls.

"Un registre està en marxa en aquest moment en la seu del Comité Organitzador. París 2024 col·labora plenament amb els investigadors", ha assenyalat el Comité en un comunicat.

El registre ha sigut realitzat per personal de l'Oficina Central de la Lluita contra la Corrupció i les Infraccions Financeres i Fiscals (OCLCIFF) i la brigada financera de la Policia Judicial de París.

El registre es coneix el mateix dia en què l'emissora pública France Info ha informat que diverses grans constructores que executen obres per als Jocs han sigut demandades per treballadors sense papers, que els acusen de treballar sense contracte i sense respectar els horaris laborals, entre altres presumptes irregularitats.

També et pot interessar

stats