Les 'redsticks' es queden sense medalla en l'Europeu d'Amsterdam

Begoña García (Espanya) i Lena Micheel (Alemanya) lluiten per una pilota
Begoña García (Espanya) i Lena Micheel (Alemanya) lluiten per una pilota en el partit de semifinals / Efe
13 de juny 2021 - 11:50

La selecció espanyola no ha pogut aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d'Europa d'Hoquei que se celebra a Amsterdam, després de perdre aquest diumenge contra Bèlgica (3-1). L'equip que dirigeix l'anglés Adrian Lock pensa ja en Tòquio, on aspira al podi olímpic.

L'equip belga s'ha avançat en el marcador en la primera part i després del descans ha encarrilat el triomf amb el 2-0. Lucía Jiménez ha retallat distàncies en el marcador, però en la següent jugada, Bèlgica ha marcat el 3-1 definitiu per a assegurar-se la tercera plaça a l'Europeu.

Les dues primeres places les disputaran aquest diumenge Alemanya, botxí del combinat espanyol en semifinals, i els Països Baixos, selecció amfitriona i la principal favorita.

L'equip masculí, classificat per al Mundial

La selecció espanyola absoluta masculina va ser derrotada diumenge per la mínima per França (2-3), en el seu últim partit corresponent al Campionat d'Europa d'Amsterdam. Un resultat que, malgrat ser negatiu, classifica Espanya per al pròxim Campionat del Món.