Rahm torna al número 1 del món

El golfista basc Jon Rahm
El golfista basc Jon Rahm

El golfista basc Jon Rahm ha tornat, poc menys d'un any després, al cim del golf mundial després del seu tercer brillant triomf en el Genesis Intitational, disputat al Riviera Country Club de Pacific Palisades (Califòrnia).

Rahm, que va marcar la xifra històrica en guanyar el seu tercer torneig de la temporada, va superar en la llista universal a l'estatunidenc Scottie Scheffler i al nord-irlandés Rory McIlroy, presents també aquest cap de setmana, però que tan sols han pogut ser dotzé i vint-i-nové, respectivament.

El jugador de Barrika, que va saber resistir en l'última jornada la pressió de l'estatunidenc Max Homa i fins i tot de Patrick Cantlay, lidera la classificació universal amb 9.51 punts de mitjana, pels 9.00 de Scheffler i els 8.40 de McIlroy.

Rahm va estar al capdavant de la taula durant 43 setmanes entre juliol de 2020 i març de 2022. Ara retorna després d'uns mesos autènticament pletòrics. Des que va ser segon en el BMW PGA Championship al setembre no ha abandonat el 'top 10' en cap torneig, amb cinc victòries incloses.

També et pot interessar

stats