Rafa Nadal no tornarà a jugar enguany

El tenista de Manacor posa punt final a la temporada per a prendre's un temps i recuperar-se bé de les molèsties que arrossega

Rafa Nadal colpeja una pilota en el partit de contra
Rafa Nadal colpeja una pilota / Efe

Rafa Nadal ha comunicat a través de les seues xarxes socials que posa punt final a la temporada per a prendre's un temps i recuperar-se bé de les molèsties que arrossega. Tot i això, el tenista manacorí ha assegurat que continuarà treballant per a seguir gaudint del tenis.

"M'he perdut coses que m'importen molt, com Wimbledon, les Olimpíades, l'Obert dels Estats Units, i molts altres esdeveniments que són també importants per a mi. I veient que durant aquest últim any no he tingut la capacitat de poder entrenar-me, preparar-me i competir de la manera que realment m'agrada fer-ho, arribe a la conclusió que el que necessite és un temps per a recuperar-me", ha afegit.

Nadal ha reconegut que no es tracta d'una lesió nova, sinó que l'acompanya des de 2005, encara que no li ha impedit exercir la seua carrera esportiva amb normalitat: "Cal canviar una sèrie de coses i intentar entendre quina ha sigut l'evolució del peu en aquests últims temps".

El tretze vegades campió de Roland Garros ha afirmat que malgrat tot es troba amb la màxima il·lusió i predisposició per fer el que calga per a recuperar la millor forma possible i continuar competint.

També et pot interessar

stats