Rafa Nadal, campió del Roland Garros per onzena vegada

Nadal ha vençut l’austríac Thiem per 6-4, 6-3 i 6-2, i ha tornat a alçar la copa dels mosqueters.

Nadal ha vençut l’austríac Thiem per 6-4, 6-3 i 6-2, i ha tornat a alçar la copa dels mosqueters
Nadal ha vençut l’austríac Thiem per 6-4, 6-3 i 6-2, i ha tornat a alçar la copa dels mosqueters

Davall del cel de París Rafa Nadal s’ha imposat per 6-4, 6-3 i 6-2 a Dominic Thiem, un altre nom propi de la terra batuda que ha intentat plantar-li cara. Al balear li han endrapat els dits en el tercer set i ha necessitat 2 hores i 42 minuts per a guanyar l’austríac. 

El de Manacor continua fent més gran la seua llegenda. Ha alçat 11 vegades la copa dels mosqueters, i els números diuen que és el millor tenista de la història en terra batuda.   

El tenista més llorejat del Roland Garros

Nadal ha participat 13 vegades en aquest torneig, ha guanyat 86 partits i només ha perdut dos enfrontaments. Un, l’any 2009, en els huitens de final contra el suec Söderling, i l’altre el 2015, en quarts i contra Dkojovic. Suma 17 títols de Grand Slam i s’acosta als 20 del suís Roger Federer.  

Aquesta temporada ha confirmat el bon estat de forma guanyant títols. S’ha coronat campió per onzena vegada a París, i el mateix a Barcelona, guanyant el Godó, a Montecarlo i a Roma. Ara enfilarà el camí cap a Londres per a encarar Wimbledon. Als 32 anys, el tenista continua establint marques que seran difícils d’igualar. 

També et pot interessar

stats